Potrebno je:
5 jaja
1 manja tikvica (300g)
1 kašičica soli
1 kašika brašna
za fil:
150g kozjeg sira
2 paradajza
Priprema:
Tikvicu izrendati,dodati kašičicu soli i ostaviti malo da odstoji.Umutiti sneg od belanca,dodati žumanca,tikvicu ocediti od vode,dodati kašiku brašna i umešati sa jajima. (Pleh obložiti papirom) Peći na 200°,15min.Sir izrendati,paradajz oljuštiti i iseckati na kockice.Gotovu koru posuti sirom i paradajzom i vruću urolati.Vratiti u rernu na 5 min na istoj temperaturi.
5 jaja
1 manja tikvica (300g)
1 kašičica soli
1 kašika brašna
za fil:
150g kozjeg sira
2 paradajza
Priprema:
Tikvicu izrendati,dodati kašičicu soli i ostaviti malo da odstoji.Umutiti sneg od belanca,dodati žumanca,tikvicu ocediti od vode,dodati kašiku brašna i umešati sa jajima. (Pleh obložiti papirom) Peći na 200°,15min.Sir izrendati,paradajz oljuštiti i iseckati na kockice.Gotovu koru posuti sirom i paradajzom i vruću urolati.Vratiti u rernu na 5 min na istoj temperaturi.
Нема коментара:
Постави коментар